Regulament

Wonderland este un spatiu de joaca interior, inchis, ne putand fii asociat cu forme de ingrijire sau educare a copiilor. NE ASUMAM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTELA!

Prezentul regulament se aplica tuturor celor ce intra in locul de joaca. Prin intrarea la locul de joaca acceptati toate prevederile prezentului regulament! Cititi-l si explicati-l copiilor dumneavoastra! Wonderland nu se face responsabil de orice consecinta rezultata in urma necitirii regulamentului sau nerespectarii acestuia.
Sunteți de acord că ne face plăcere sa îi știm pe cei mici într-un spațiu curat, așa că vă rugăm, descalțați-vă! Pentru a menține un spațiu curat, toți copiii trebuie să poarte șosete curate sau încălțăminte de interior în incinta locului de joacă.

Este interzis accesul cu mâncare si băutură la locul de joacă! Avem un loc special amenajat pentru astfel de îndeletniciri!

Minorii trebuie insotiti de un adult/parinte. Supravegherea de catre adult este necesara. Supraveghetorii au rol de supervizare generală a locului de joacă și nu a fiecărui copil în parte (art. 6, pct. 6 din Hot. Guv. nr. 435/2010). Serviciile de supraveghere din oferta noastra se limiteaza la indrumarea copiilor in utilizarea tuturor facilitatilor spatiului de joaca, stoparea altercatiilor sau a comportamentului necorespunzator din incinta locului de joaca si organizarea de activitati specifice petrecerilor. Administratorii sau angajatii locului de joaca nu raspund de eventualele accidente survenite in interiorul locului de joaca.

Accidentele nedorite vor fi evitate, nepermițându-le celor mici să intre ”dotați” cu creioane, cuțite, bețe, foarfeci, pixuri, chei sau alte obiecte contondente. În cazul introducerii acestora în locul de joacă, părintele este unicul responsabil pentru accidentele provocate propriului sau altor copii sau de distrugerile provocate de manipularea acestora.

Copiii nu trebuie să-și aducă propriile jucării in spațiul de joaca, dar dacă totuși se introduc jucării care nu ne aparțin, nu suntem răspunzători pentru pierderea sau deteriorarea acestora.

Este interzis accesul la locul de joacă cu telefoane mobile, sisteme audio MP3, aparate audio cu fire, lanțuri lungi în jurul gâtului, broșe cu ac sau alte obiecte care ar putea reprezenta un pericol pentru purtător, dar și pentru ceilalți copii.

Copiii sub 3 ani trebuie supravegheați în permanență de către un adult, părinte sau alt tutore, care să-și asume în totalitate responsabilitatea pentru cei mici.

În piscina cu bile capul copiilor trebuie să fie întotdeauna la suprafață, iar aceștia nu au voie să arunce cu bile în afara perimetrului sau să se arunce peste bile.

Se interzice împingerea altor copii pe scări sau în oricare alt loc din spațiul de joacă. Se interzice alunecarea pe burtă sau pe spate pe tobogan.

Este interzisă distrugerea jucăriilor și a spațiului de joacă (inclusiv prin scuipat, murdarie, zgâriere, rupere, smulgere, lovire). Dacă totuși se produce distrugerea de către copil, părintele își asumă responsabilitatea achitării contravalorii pagubelor.

Locul de joacă este supravegheat de persoane angajate special pentru acest post, dar acestea nu își asumă responsabilitatea pentru:
a) certurile, loviturile, accidentele și relațiile dintre copii, intervenind între aceștia doar dacă au posibilitate și pot observa problemele;
b) accidentele, loviturile provocate din nerespectarea de către copii a regulilor de utilizare a locului de joacă, a regulamentelor, a folosirii necorespunzătoare a echipamentelor, aparatelor de joacă și jucăriilor, din necunoașterea regulilor prezentului regulament pentru că însoțitorii nu l-au citit, din neascultarea și refuzul recomandărilor supraveghetorilor, din neatenția copiilor;
c) accidentele, loviturile provocate din cauza problemelor de sănătate psihică sau motrica a copiilor;
d) problemele apărute din incapacitatea sau slaba capacitate de comunicare a copiilor între ei sau cu personalul supraveghetor;
e) neglijența adulților însoțitori.